Görüntüleme Sayısı (Stats)

2 Kasım 2017 Perşembe

BEYAZ YAKALILAR MÜJDE: KRAVAT BAĞLAMA TEKNİKLERİ



How I met Your Mother adlı TV dizisini takip edenler Barney Stinson adlı karakteri ve onun takım elbiseye olan saplantılı tutkusunu iyi hatırlayacaktır. Onun takım elbiselerinin mütemmim cüzü olan kravatlarına adeta evladıymışçasına özen gösterdiği düşünülünce bu kurgu karakterin aslında kaynağını gerçek hayattan aldığını söylemek abartı olmayacaktır.

Resmi ortamların vazgeçilmezi, şık giyinmeyi sevenlerin tercihi, ciddi ve seçkin görünmek isteyenlerin olmazsa olmazı kravat erkeklerin için bir şans olduğu kadar bazı zorlukları da beraberinde getiriyor. Kravatın rengi, dokusu, kumaşı, deseni gibi unsurların takım elbiseye uygun seçilmesi şüphesiz modaya ilişkin bir iç görü gerektiriyor. Üstelik iş bu aşamaları atlatmakla da bitmiyor. Kravatı hangi usulle bağlamanız gerektiğini bilmeniz de önem arz ediyor. 

İşte burada devreye http://www.tie-a-tie.net/ giriyor. Sitede farklı kravat bağlama teknikleri İngilizce açıklamalı şekilde adım adım tarif ediliyor. Ayrıca bu tarifler resimlerle de destekleniyor. Papyon, cep mendili, fular ve atkı gibi bazı erkek aksesuarlarına ilişkin de küçük tarif ve öneriler sitede bulunabiliyor. Tarzını yansıtmak isteyen beyaz yakalılara duyurulur!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder